Race-2 Supercup 600 Assen : 23 april 2016 !

Goede progresseie van onze jonge honden , Glenn trok zijn 7 mijls laarzen aan en stapte zo als rookie de top 10 binnen . Nick zat er weer goed op en pakte zo ook zijn eerste punten .

RC-390 Cup Assen 16-17 April : 6e = 4e plek voor Glenn !

De tweede wedstrijd van de RC-390 Cup werd eind van de dag vereden als afsluiter van het WSBK evenement .

Glenn had net niet de macht en de tijd om het podium te pakken na een klein uitstapje naast de baan .

OW-Cup Assen : 26-03-2016 !

De aftrap van het seizoen zit erop ! Nick was nog wat onwennig met de nieuwe motor na een lange winterperiode en finishte net buiten de punten . Glenn heeft zijn debuut in de supercup 600 klasse glans kunnen geven met een keurige 15e plek .

RC-390 Cup Alcarras 19-20 maart : Race seizoen 2016 gestart !

Glenn is een van de titel kandidaten  dit jaar in de RC-390 Cup , daar zijn we het allemaal wel overeens na zijn eerste winst in de eerste wedstrijd van 2016 ! . Fortuinlijk was hij echter nog niet met een valpartij in de 2e wedstrijd .

KTM RC390-Cup : Croix 24,25 oktober , Schotman kampioen .

Seizoen 2015 zit erop voor Glenn in de RC 390 Cup , geen podium in de laatste race , wel een zeer geslaagd begin !